T.O.R.D.E.N.  AGENTERNE :

ALL PICTURES AND CHARACTERS ON THIS PAGE IS (C) T.H.U.N.D.E.R. AGENTS 2013 RADIANT ASSETS, LLC - ALL RIGHTS RESERVED

 

 

DETTE INDEX ER PERSONLIGT, forstået på den måde at langt de fleste af oplysningerne her aldrig har været offentliggjort før, men jeg har personligt leget detektiv og brugt rigtigt mange timer på at finde ud af hvilket materiale der har været brugt, og valgt at offentliggøre det på denne side. ALT i bladene er nu registreret og identificeret : Forsider, bagsider, pin-up´s, fillers osv... Disse oplysninger har aldrig før været offentliggjort.

 

 

Interpresse udgiver denne serie, og der er ingen samtrykspartner i andre lande, så hæfterne bliver kun udgivet i Danmark. Dette gør at hæfterne mange år senere bliver interessante for DC Comics, da de skal til at genoptrykke serien :

En amerikaner ved navn Neil A. Hansen har været så venlig at sende mig oplysninger om at den amerikanske serie "THUNDER Agents Archives" 1-6 som blev udgivet af DC fra 2002 til 2005 indeholder direkte genoptryk af de danske tegneserier fra 1960'erne. Nummer 1 og 2 indeholder udelukkende alle de gamle danske udgivelser, og nr 3 indeholder de sidste danske hæfter. Citat fra Neil A. Hansen:  "Det var lettere og mere økonomisk for DC Comics at genoptrykke fra den sort/hvid danske TORDEN Agenterne serie end at fjerne farven fra originalerne. det er også foretrukket at anvende de originale sort/hvid tegninger, når det er muligt for at sikre den bedste kvalitet af reproduktion. Det var kun småting der skulle ændres, såsom udskiftning af det danske sprog, før de gamle tegneserier kunne få tilsat farver og blive trykt igen"

Neil A. Hansen og danskeren Hans Christian Vang arbejdede sammen om at få fat i de gamle danske tegneserier. Dette var et ønske fra THUNDER Agents ejer John Carbonaro efter han fandt ud af eksistensen af dette materiale fra Hansen. Hansen leverede de første sort/hvid danske hæfter.
Efterfølgende fandt Hans Christian Vang resten af hæfterne i Danmark. Hæfterne blev derefter sendt til DC's collections editor Dale Crain. Derfor kan både Neil A. Hansen og Hans Christian Vang's navne ses i "Special thanks for source materials "i de to første
bøger.

 

 

Danmarks ENESTE og 100% KOMPLETTE index over T.H.U.N.D.E.R. Agents historier :

                                                            -------- (Lavet af SØREN BERTELSEN) ---------

 

 

1967:

T.O.R.D.E.N. Agenterne : 1

 

1968:

T.O.R.D.E.N. Agenterne : 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13

 

1969:

T.O.R.D.E.N. Agenterne : 14 - 15